Gefeliciteerd met jullie verloving! Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie dag? Bekijk hier wat ik voor jullie kan betekenen.
Voor de bruiloft
Het is belangrijk dat er een goede klik is met jullie fotograaf. Daarom is er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoor graag hoe jullie dag eruit ziet, wie er komen en wat jullie wensen zijn voor de fotografie.
Tijdens de bruiloft
Een trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Jullie geliefden zijn aanwezig, je kijkt terug op hoe het allemaal begon en staat stil bij jullie liefde voor elkaar. Als fotograaf wil ik daar op een ongedwongen manier foto’s van maken. Ik wil daarin vooral de sfeer vastleggen die op dat moment aanwezig is. Ik ben een reportagefotograaf en vind het belangrijk om de emoties en kleine mooie momenten en details vast te leggen. Ik meng me het liefst tussen jullie gasten op een ongedwongen en ontspannen sfeer. Hierdoor worden de foto's puur en niet 'over geposeerd'.  
Na de bruiloft
Als de bruiloft eenmaal achter de rug is ga ik direct aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Jullie ontvangen binnen een week de foto’s in een online gallery waar je de foto’s in hoge resolutie kunt downloaden op je eigen pc en ook kunt delen met vrienden en familie.
Tarieven
Om een indicatie te geven van de kosten, heb ik hieronder een voorbeeld geplaatst van een bruiloft waarbij ik 10 uur fotografeer. Kosten zijn inclusief een kennismakingsgesprek, een selectie met ten minste 250 professioneel bewerkte foto's van jullie dag in hoge resolutie, reiskosten en een online gallery om de foto's te bekijken, te delen en te downloaden. Binnen een straal van 10km van Amsterdam reken ik geen reistijd. Kosten voor de bruidsfotografie komen dan uit op €1.700 excl. BTW.
Uitbreiding naar uren is uiteraard mogelijk, reken daarbij 120 euro per uur: de selectie en bewerkingskosten zijn reeds bij dit uurtarief inbegrepen. Uiteraard is het ook mogelijk om minder uren af te nemen.
Back to Top